Waarom wordt mijn MP4 video afgespeeld, maar niet geïmporteerd?

Producten

• . Fastcut
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • Alle weergeven

Thema

• . Import & export

In principe is er een groot verschil tussen het afspelen van een video met een mediaspeler en het importeren ervan in een videobewerkingsprogramma, omdat het de codec-structuren veel diepgaander selecteert.

Als u een videobestand kunt afspelen maar het niet kunt importeren, exporteert u het bestand naar een compatibel formaat met de volgende converter en importeert u het opnieuw:

Handbrake

Hier vindt u de instructies:

Instructies