Video Pro X opnieuw installeren

Product

• . Video Pro X

Thema

• . Download & installatie

De herinstallatie van het programma is de meest effectieve manier om het probleem snel op te lossen.
Volg deze stappen om uw software gemakkelijk en veilig opnieuw te installeren.

• Selecteer "Start > Apps en Functies"
  • Selecteer "Video Pro X" en klik op "Uninstall".

Verwijder dan de volgende mappen:

• C:\ProgramData\MAGIX\Video_Pro_X8
  • C:\Gebruiker\Gebruikersnaam\AppData\Roaming\MAGIX\Video_Pro_X8
  • C:\ProgramData\MAGIX\Video_Pro_X9
  • C:\Gebruiker\Gebruikersnaam\AppData\Roaming\MAGIX\Video_Pro_X9
  • C:\ProgramData\MAGIX\Video_Pro_X10
  • C:\Gebruiker\Gebruikersnaam\AppData\Roaming\MAGIX\Video_Pro_X10
  • C:\ProgramData\MAGIX\Video_Pro_X11
  • C:\Gebruiker\Gebruikersnaam\AppData\Roaming\MAGIX\Video_Pro_X11
  • C:\ProgramData\MAGIX\Video_Pro_X12
  • C:\Gebruiker\Gebruikersnaam\AppData\Roaming\MAGIX\Video_Pro_X12
  • C:\ProgramData\MAGIX\Video_Pro_X13
  • C:\Gebruiker\Gebruikersnaam\AppData\Roaming\MAGIX\Video_Pro_X13
  • C:\ProgramData\MAGIX\Video_Pro_X14
  • C:\Gebruiker\Gebruikersnaam\AppData\Roaming\MAGIX\Video_Pro_X14

Als u de mappen niet ziet, moet u eerst verborgen mappen weergeven. Ga hiervoor naar "Beeld" in het Configuratiescherm en activeer de optie "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven" onder "Weergave" onder "Verborgen items en mappen".

Nu kunt u zich aanmelden bij uw account op www.magix.com, klik op "Mijn producten", download uw software en start de installatieprocedure.

programma-opnieuw-downloaden