Oplossing van fout "WIX DIR COMMON"

• . ACID Pro
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • . PC Check & Tuning
  • Alle weergeven

• . Technische problemen / foutmeldingen

Met de "Fall Creators Update Versie 1709" (2018) heeft Windows 10 de functie "Gecontroleerde maptoegang" geïntroduceerd, die is ontworpen om ongeautoriseerde programma's te beletten schrijftoegang te verkrijgen tot beschermde mappen zoals "Mijn Documenten".

We hebben vastgesteld dat deze functie problemen kan veroorzaken bij het downloaden, installeren en uitvoeren van onze programma's, zoals:

1. De downloadmanager crasht aan het begin van het downloadproces zonder een foutmelding weer te geven.
  2. Tijdens de installatie van de software verschijnt de foutmelding "Kan geen toegang krijgen tot netwerklocatie [WIX_DIR_COMMON]".
  3. De foutmelding "Kan geen toegang krijgen tot netwerklocatie [WIX_DIR_COMMON_DOCUMENTS]\MAGIX_MxCloudSync" wordt weergegeven.
  4. Bij pogingen om bestanden op te slaan wordt de foutmelding "Bestand niet gevonden" weergegeven.
  5. De foutmelding "Fout in module vdlxipp61_x64.dll' doet zich voor.

Om dit probleem op te lossen, volg deze stappen:

• De functie is toegankelijk via "Instellingen -> Bijwerken en beveiliging - > Windows Defender".
  • Klik op "Bescherming tegen virussen en bedreigingen".
  • Selecteer de instelling "Bewaakte maptoegang" om de functie uit te schakelen.
  • Direct onder deze optie vindt u de instellingen voor mappen.
  • Start de computer opnieuw.
  • Installeer de software opnieuw.

Houd er rekening mee dat het opnieuw activeren van de functie "Gecontroleerde maptoegang" mogelijk opnieuw problemen kan veroorzaken bij het opslaan van uw projecten.