Oplossing van de fouten: -59, 16xx en " Account already existing "

Producten

• . ACID Pro
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . Fastcut
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • . PC Check & Tuning
  • Alle weergeven

Thema

• . Technische problemen / foutmeldingen

Om dit probleem op te lossen de-installeert u de software met de Controlepaneel:

• Zoek uw programma op en bevestig uw keuze.
  • Verwijder de overblijvende programmamappen op de volgende paden:

C:\ProgramData\MAGIX\[Software_Naam]
C:\Users\gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\[Software_Naam]

Als u de map "AppData" niet kunt zien moet u de instelling ervoor veranderen.
Om dit te doen gaat u naar "Folderopties" in het configuratiescherm en activeert u de optie "Verborgen bestanden, mappen en stations tonen" bij "Weergave"/ "Verborgen bestanden en mappen".

Installeer het programma daarna opnieuw met de downloadversie.
U vindt de installer in uw Service Center-account op www.magix.com.

Als de onlineregistratie niet automatisch wordt uitgevoerd bij de eerste start van het programma, klikt u op het menu "Hulp" > "Online registreren..." en volgt u de instructies op het scherm.