Oplossing van de "1935-fout" bij de installatie

Producten

• . ACID Pro
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . SpectraLayers Pro
  • . Sequoia
  • . Samplitude Pro
  • . Fastcut
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • . PC Check & Tuning
  • Alle weergeven

• . Technische problemen / foutmeldingen

De foutmelding "Error 1935" signaleert dat een kritische Windows-service niet kon starten.

Gebruik de volgende stappen om het probleem op te lossen:

1. Klik op de knoppen "Win + R" om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.
  2. Voer de opdracht "services" in en druk vervolgens op "OK".
  3. Zoek de "Windows Modules Installer"- service.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de "Windows Modules Installer"-service en selecteer "Eigenschappen".
  5. Stel het opstart-type in op "Automatisch".
  6. Klik op "OK".
  7. Ga verder met het opnieuw installeren van de MAGIX-software

U kunt ook een officiële Microsoft-pagina over dit onderwerp raadplegen:
https://support.microsoft.com/en-ca/help/10164/fix-windows-update-errors
In het geval dat onze oplossing niet tot het gewenste resultaat leidt, raden wij u aan om de door Microsoft-support aangegeven stappen toe te passen.