NewblueFX Titler Pro 7 - Ontbrekende inhoud herstellen

Producten

• . Video deluxe
  • . Video Pro X

Thema

• . Technische problemen / foutmeldingen

Een onvolledige installatie van de plugin kan leiden tot ontbrekende presets en andere inhoudsproblemen. Pas de volgende stappen toe om het probleem op te lossen:

1. Verwijder alle versies van TotalFX 7 die momenteel op uw systeem staan.
  2. Ga naar C:\Program Files\NewBlueFX en zorg ervoor dat de map "Titler" is verwijderd.
  3. Ga naar C:\Program Files\NewBlue en controleer of de map "NewBlue Titler Pro 2.0 for Windows" is verwijderd.
  4. Ga naar C:\Program Files\Common Files\OFX\Plugins\NewBlue en controleer of de map "TitlerPro.ofx.bundle" verwijderd is.
  5. Ga naar C:\Program Files\Common Files\OFX\Plugins\NewBlueFX en controleer of de map "TitlerPro2.ofx.bundle" is verwijderd.
  6. Druk op de toetscombinatie "Win toets + R" en typ "Regedit", start dan het programma.
  7. Kijk in Regedit onder HKEY_CURRENT_USER > SOFTWARE, klik met de rechtermuisknop op "NewBlue" en selecteer "Verwijderen".
  8. Kijk vervolgens onder HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE, klik met de rechtermuisknop op "NewBlue" en selecteer "Verwijderen".
  9. Opnieuw installeren: TotalFX 7