MAGIX Music Maker instellen voor gebruik met ASIO-drivers

• . Music Maker

• . Technische problemen / foutmeldingen

Met de ASIO4ALL drivers kunnen zelfs standaard on-board geluidskaarten het ASIO protocol ("Audio Stream Input/Output") ondersteunen, waardoor u bijzonder lage latency niveaus kunt bereiken die anders alleen met professionele geluidskaarten haalbaar zouden zijn.

• Download eerst de nieuwste versie van de ASIO drivers van de website van de fabrikant.

ASIO4ALL drivers downloaden

• Start de MAGIX software en open het tabblad "Audio/MIDI" in het menu "File" > "Settings" > "Program settings".
  • Selecteer de "ASIO drivers" instelling. Selecteer "ASIO4ALL" uit het "ASIO drivers" dropdown menu en klik op "OK".
  • Klik nu op het ASIO icoon rechts onder in het scherm.
  • Pas de grootte van de ASIO buffer aan met de schuifregelaar tot een latentie wordt bereikt die aan uw verwachtingen voldoet. Wij bevelen een ASIO buffergrootte van 512 samples aan.