Hoe kan ik mijn voucher inwisselen?

• . ACID Pro
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . Sequoia
  • . Samplitude Pro
  • . Fastcut
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • . PC Check & Tuning
  • Alle weergeven

• . Registratie, activering, activeringen

U vindt de code van de voucher in de verzendingsenveloppe.

Daarin vindt u ook gedetailleerde instructies over hoe u de voucher registreert en hoe u de software installeert. De PDF-instructies kunnen op elk moment worden gedownload via deze link: https://dl03.magix.net/installguide.pdf

STAP 1: LOGIN

Ga naar www.magix.com/redeem en log in met uw account.

Wanneer u nog geen MAGIX-account heeft, klik dan op "Ik heb nog geen aanmeldgegevens en ik wil me aanmelde" --> "Volgende".

Wanneer u al een MAGIX-account heeft, sla dan "Stap 2" over.

STAP 2: ACCOUNT AANMAKEN

Voer uw gegevens in en klik op "Voltooien".

STAP 3: VOUCHER INWISSELEN

Voer nu uw tegoedboncode in en klik op "Volgende".

STAP 4: VOUCHER CODE INGEWISSELD

De download link en het serienummer worden naar uw emailadres gestuurd.
Controleer uw inbox (inclusief spam of junk map) voor een inkomende e-mail van register@magix.net.