Hoe houd ik mijn videodrivers up to date?

• . Fastcut
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • Alle weergeven

• . Technische problemen / foutmeldingen

Voor een succesvol gebruik van de software zijn bijgewerkte drivers voor de grafische kaart een dringende vereiste.

LET OP! De drivers moeten rechtstreeks van de fabrikant van de grafische kaart(en) komen. Windows biedt geen geschikte stuurprogramma's via het device manager.
Houd er ook rekening mee dat Windows-updates de stuurprogramma's van de grafische kaart kunnen overschrijven.
Zorg ervoor dat de stuurprogramma's na elke Windows-update up-to-date zijn.

Intel

Controleer eerst of de "Intel Support Assistant" al op het systeem is geïnstalleerd.
Als dit het geval is, verschijnt het overeenkomstige symbool op het bureaublad, rechtsonder naast de klok.

Als er geen pictogram staat, moet het nog worden geïnstalleerd.
Het bijbehorende installatiebestand kan rechtstreeks van de Intel-ondersteuningspagina worden gedownload.

https://www.intel.co.uk/content/www/uk/en/support/detect.html

Na de installatie kan de "Support Assistant" worden gebruikt om te controleren of er actuelere drivers beschikbaar zijn.

Zo ja, download en installeer het.
Klik tijdens het installatieproces op de knop 'Aanpassen' en schakel het veld 'Voer een schone installatie uit' uit.

Na de installatie van het stuurprogramma moet het systeem opnieuw worden opgestart, pas dan zijn de stuurprogramma's volledig functioneel.
Als de drivers up-to-date zijn, wordt dit bericht weergegeven.

Nvidia

Controleer eerst of de "NVIDIA Experience" software al op het systeem is geïnstalleerd.
Als dit het geval is, verschijnt het overeenkomstige symbool op het bureaublad in de rechterbenedenhoek, alsook onder de programma's.

Als er geen pictogram staat, moet het nog worden geïnstalleerd.Het bijbehorende installatiebestand kan rechtstreeks van de Nvidia-ondersteuningspagina worden gedownload.

https://www.nvidia.com/nl-nl/geforce/

Aanmelden of registreren bij Nvidia is vereist om het proces voort te zetten.

Na de installatie kan de "Support Assistant" worden gebruikt om te controleren of er actuelere drivers beschikbaar zijn.
Het is belangrijk dat de "Game Ready Driver" geïnstalleerd is.

Als de drivers up-to-date zijn, wordt dit bericht weergegeven.

AMD

Controleer eerst of het hulpprogramma "Radeon Software" al op het systeem is geïnstalleerd.
Als dit het geval is, verschijnt het overeenkomstige symbool zowel op het bureaublad als rechts onderaan bij de klok.

Als er geen pictogram staat, moet het nog worden geïnstalleerd.
Het bijbehorende installatiebestand kan rechtstreeks van de AMD-ondersteuningssite worden gedownload.

https://www.amd.com/en/support

Na de installatie kan de "Support Assistant" worden gebruikt om te controleren of er actuelere drivers beschikbaar zijn.Om dit te doen, klikt u eerst weg van het startscherm.

In het "Home" gebied, "Zoek naar update" run.

En download en installeer alle nieuwe drivers die beschikbaar zijn.

Als de drivers up-to-date zijn, wordt dit bericht weergegeven.