Foutmelding "Can`t find the name of IDGL driver"

Producten

• . ACID Pro
  • . Audio Cleaning Lab
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . SpectraLayers Pro
  • . Fastcut
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • . PC Check & Tuning
  • Alle weergeven

• . Technische problemen / foutmeldingen

Als Audio Cleaning Lab niet start, actualiseer dan de Intel-driver van uw computer en start daarna het systeem opnieuw.

Zoek vervolgens het bestand MxQt.cfg  op een van de volgende paden:

• C:\Program Files (x86)\MAGIX\Audio & Music Lab Premium\22\MxQt.cfg
  • C:\Program Files (x86)\MAGIX\Video Sound Cleaning Lab\MxQt.cfg
  • C:\Program Files (x86)\MAGIX\Audio Cleaning Lab\22\MxQt.cfg

Open het als administrator met een editor en wijzig de entry naar QT_OPENGL=software. Daarna zou het programma moeten werken.

Desgewenst kunt u ook de meegestuurde link openen, uitpakken en uitvoeren: https://my.hidrive.com/lnk/WGtgP53J

Voer het programma vervolgens uit als administrator.  Klik daarvoor met de rechtermuisknop op het programmasymbool en selecteer 'Uitvoeren als administrator' in het contextmenu dat verschijnt.