E-mails overzetten naar een andere provider

• . MAGIX / Xara Online

• . Import & export

Om e-mails van MAGIX Online Wereld postvakken naar andere hostingproviders over te brengen, gaat u als volgt te werk:

De te gebruiken IMAP-server vindt u in het Control Center van de MAGIX Online Wereld onder 'Domein & e-mail' / 'Mijn e-mailpostvakken'.
Achter elke mailbox bevindt zich een punt 'Opties' met het subpunt 'Instellingen e-mailprogramma'.

• Volg na het archiveren de instructies van 'MailStore Home' om de e-mails te uploaden naar de nieuwe mailbox. In de regel gebeurt de export ook via IMAP. De instructies zijn hier te vinden: https://help.mailstore.com/en/home/Exporting_Email
  • Vergeet niet om andere apparaten (smartphone/tablet) en/of mailprogramma's die op de pc zijn geïnstalleerd (bv. Outlook, Windows Mail) om te schakelen naar de nieuwe mailbox, zodat u nieuwe e-mails kunt blijven verzenden en ontvangen met deze apparaten.
  • Gedetailleerde aanvullende helpartikelen over 'MailStore Home' vindt u hier:

https://help.mailstore.com/en/home/MailStore_Home_Help