De video wordt niet compleet opgenomen

• . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video easy

• . Import & export

Als een video-opname wordt afgebroken, is het waarschijnlijk dat het geluid niet correct kan worden geëncodeerd.

1. Probeer als eerste om uw grafische kaart en uw audiostuurprogramma's te actualiseren.
  2. Voer het programma vervolgens uit als administrator. Klik daarvoor met de rechtermuisknop op het programmasymbool en selecteer 'Uitvoeren als administrator' in het contextmenu dat verschijnt.
  3. Zet het programma terug naar de standaardwaarden. Onder "Bestand > instellingen..." vindt u hiervoor de optie "Programma-instellingen terugzetten naar standaardwaarden".

Vaak kan het probleem met ander audiostuurprogramma worden opgelost.

1. Ga hiervoor naar de weergave "Geavanceerde weergave".
  2. Kies bij "Audiobron" een ander stuurprogramma (apparaat) naar keuze.
  3. Vervolgens moet de MAGIX USB-video-omzetter weer worden ingesteld. De naam hangt daarbij af van de versie van de omzetter, bijvoorbeeld "USB 2861 Device" of "USB 2828 Device". Door deze actie zou de USB-video-omzetter 'geactiveerd' moeten worden en het opnemen zou weer moeten werken.

Als de opname desondanks niet goed verloopt kunt u de opnamekwaliteit verlagen naar "Hoog" (i.p.v. "Zeer hoog") en het nogmaals proberen.

Activeer in de opnamedialoog het punt "Automatische scènedetectie" (rechtsonder, boven "Videobewerking starten").

Probeer bij wijze van test ook een andere USB-slot.