De video-omzetter wordt niet herkend

• . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video easy

• . Technische problemen / foutmeldingen

Als de video-omzetter niet werd gedetecteerd, verschijnt het volgende foutbericht: 'Kan geen verbinding maken met het apparaat.'
Probeer de volgende acties om het probleem op te lossen:

• Voordat u begint met opnemen, verwijdert u via USB aangesloten apparaten (behalve muis en toetsenbord) die tijdens het opnemen niet nodig zijn om mogelijke conflicten te voorkomen.
  • Probeer een andere USB-poort op uw pc voor analoge opnamen.
  • Gebruik geen USB-hubs.
  • Sluit de USB-video-omzetter rechtstreeks op uw pc aan (zonder USB-verlenging).
  • Als u altijd de vooringangen van uw pc hebt gebruikt, sluit u de video-omzetter aan op een USB-koppeling aan de achterkant van uw pc.
  • Installeer de nieuwste driverversie van uw USB-video-omzetter vanaf hier:

Video converter (Zwart)
Video converter (Rood)
Video converter (Premium)

Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Sla eerst het archief op uw pc op en pak de map volledig uit in een map op uw pc.
  2. Voltooi alle huidige beveiligingsprogramma's op uw pc voor installatie (firewall, antivirussoftware).
  3. Voer het bestand 'setup.exe' uit vanuit de geselecteerde map.  De stuurprogramma's moeten nu worden geïnstalleerd. Als er al stuurprogramma's op uw pc staan, selecteert u eerst de optie 'Remove' (Verwijderen) en start u de installatie opnieuw.
  4. Voer het programma ook zelf uit als beheerder en reset het programma naar de standaardinstellingen. Kies in het menu Bestand de optie 'Bestand > Instellingen...' de optie 'Programma-instellingen terugzetten op standaardwaarden'.
  5. Klik op de knop 'Geavanceerde weergave' en activeer de optie 'Optimaliseren voor oudere en slecht presterende computers'.
  6. Probeer opnieuw om een opname te maken.