MAGIX Web Designer 6
Programın kaydı, kendi güvenliğiniz içindir ve ürününüzün konfor ve güncelliğini artırır. Ücretsiz program iyileştirmelerine ve güncellemelerine, desteğe ve ek işlevlerle özel ürün atölyelerine erişime ancak kaydolduktan sonra kavuşabilirsiniz. Ayrıca program lisansınızın kötü amaçlı kullanımınızı da önlemiş olursunuz.
Doğrudan yazdırın, lütfen eksiksiz ve okunur bir şekilde doldurun ve postayla aşağıdaki adrese gönderin.
Burada * ile işaretli alanlar özellikle çok önemlidir (doldurulması zorunludur).
Bize e-posta adresinizi verirseniz, aktivasyon kodu e-postayla gönderilir. E-posta adresiniz yoksa, aktivasyon kodu size postayla gönderilir.
Lütfen bu yazıyı aşağıdaki adrese gönderin:
MAGIX AG
Borsigstraße 24
D-32312 Lübbecke
ALMANYA
Hitap*: [ ] Bayan [ x ] Bay (Lütfen ilgili yerleri işaretleyin)
Soyadı*: Kömürcü Adı*: Ahmet
Firma: Kuaför Ahmet Kömürcü Cadde*, No.*: Cengiz Topel Cad Gelincik Sk uyum apt.no 15 D1 Yayla mah.Tuzla
Posta Kodu*, Şehir*: 34940 Ülke*: TÜRKİYE
Doğum tarihi: 15.08.1953 E-posta*: info@kuaforlukkitabi.com
Telefon: +90 216 446 00 08 Cep: +90 535 889 25 89
Satın alma tarihi: 22.09.2012. Satın alındığı yer: İstanbul / Tuzla
Seri numarası:
E-posta adresi: info@kuaforlukkitabi.com
Bilgisayar Kimliği: Windows8 MXWD-00491-39328-13734-01004-85105-xxxxx
Özel müşteri teklifleriyle ilgileniyor musunuz?
(örneğin ücretsiz program güncellemeleri - sınırlı sürümler - tercihli fiyatlar ve diğerleri gibi)
[ ] Evet, HTML biçiminde [ ] Evet, metin biçiminde [ x] Hayır, bilgi istemiyorum
____________________ ___________________________
Tarih 28.05.2013 İmza Ahmet Kömürcü
MAGIX, kişiyle ilgili istenen tüm verileri kaydetmeye ve işlemeye ve sözleşmenin gerçekleştirilmesi kapsamında (üçüncü şahıslar da dahil) başka kişilere aktarmaya yetkilidir.
NOT: Aktivasyon sistemini aştım yeniden Aktivasyon istiyorum.
I want to re-crossed the activation code activation system.