procedure van MAGIX download koop producten & wat te doen na dat Pc is gechrast

mi-bo schreef op 16.11.2015 om 12:43 uur

Wat is de procedure van een download MAGIX koop product,

 en als de Pc/notebook/laptop is gechrast


Via mail wordt na aankoop een download gestuurd ( dit is een trial versie ) en een registratienummer.
Ook kan er via magix.com nieuwe  producten een 30 dagen versie worden gedownload.
Klik op de download, een scherm gaat open met 6 cijfers, vul deze in, en de download gaat beginnen, dit is meestal tussen de 4 en 8 Mb.
1.Dan wordt automatisch de uitpak procedure gestart hier kan worden aangegeven welke taal voor Nederland staat dan ook Nederlands, wil de gebruiker een andere taal gebruiken kan dit hier aangegeven worden.
Installeren van MAGIX programma  kan tussen de 400 & 800 Mb zijn, verschillend van welk product, het is nog steeds een trial versie.
Na dit te hebben uitgepakt wordt het product als een icoon op het tabblad weer gegeven, sluit de computer af en start weer op activeer het nieuwe MAGIX product, dit wordt opgestart en als het een koop versie is wordt serie nummer gevraagd, ook de P nummer invoeren het email adres zal al geactiveerd zij, en anders deze veranderen als het niet klopt ( dit moet wel  een email adres zijn die bij MAGIX bekend is).
Dan staat nog steeds de download versie op de Pc, nu gaan we naar hulp, gratis download installeren, en dit kan gezien het product verschillen tussen een Gb en vijf Gb er gaat een scherm open vink alle opties aan, en na een tijd wordt dit geüpload en daarna automatisch uitgepakt.
Is dit klaar sluit Pc af en start het weer op ga naar het nieuwe MAGIX programma ga naar hulp, actualiseren dan worden als er download up dates zijn deze geinstalleerd.
Nu is het programma voor 100% te gebruiken.
Is Uw Pc / notebook / laptop gecrasht en heeft u geen dvd versie, geen enkel probleem als U een geregistreerd download  product  heeft ,volg dan de volgende procedure.
Ga naar magix.com aan de rechterzijde staat een poppetje icoon klik deze aan, hier staat MIJN ACCOUNT  Welkom bij het MAGIX Service Center  klik dan op Ik heb al aangemeld gegevens voor MAGIX ( e-mailadres en Wachtwoord) klik op volgende , een scherm gaat open  Mijn Account klik op Mijn producten en hier staan de door U geregistreerde MAGIX programma’s zoek het programma op( wat gecrasht is) activeer tegelijk via CTRL Uw serienummer en klik op Installatie programma  hier komt u op de MAGIX Download site vul de 6 cijfers in en klik op download dan wordt het programma via een exe gedownload klik op openen en uitvoeren hier ziet u gelijk waar de Download wordt geparkeerd, dan op uitvoeren klikken, dan als er een goede firewall is geinstalleerd wordt om toestemming gevraagd van MXdownloadManager.exe wordt dit geweigerd wordt de Down procedure beëindigd.
Hierna wordt de trial versie download op de Pc gezet, en zie hierboven voor de zelfde procedure vanaf punt 1
Gr

Reacties

dagan_magix schreef op 29.12.2015 om 12:00 uur

Hallo Mi-Bo, Wat lost jouw procedure op mbt crashes? Ik heb VDL2016Plus geinstalleerd. Alles geactiveerd op mijn HP Pavilion DV6-3030SD met AMD Radeon HD5400 videokaart met 8GB RAM. Ik heb crash na crash wanneer ik overgangen creeer. Het beeld bevriest, geluid loopt door, programma is niet meer te porren. Afsluiten alleen nog via de taakmanager mogelijk. bij crashdumps krijg ik de volgende fouten:

Fout in module "coml2.dll" (laadadres: 0x00007FFD34840000) op adres 0x000000003487E6D1 (Uitzondering 0xc0000005 "ACCESS_VIOLATION")

En:

Fout in module "MX3dVfxTransitions_x64.dll" (laadadres: 0x00000000573E0000) op adres 0x00000000573E8397 (Uitzondering 0xc0000005 "ACCESS_VIOLATION")

Heb alles ook gemeld bij Magix maar nog geen reactie ontvangen. Ik maak al jaren gebruik van Magix VDL. De vorige versie (overigens ook met crashes maar niet zo extreem als nu) was VDL2014Plus.

Dank & groet, David