MAGIX programma niet in het Nederlands geïnstalleerd?

Zenden schreef op 23.08.2019 om 13:19 uur

Waarom wordt een download-versie van een MAGIX programma niet in het Nederlands geïnstalleerd?

 

Wanneer u een download-versie van een MAGIX programma gekocht heeft, en u wilt dit installeren, blijkt de installatie en ook het programma zelf uiteindelijk in de verkeerde taal geïnstalleerd te zijn. Bijvoorbeeld: U wilt de Nederlandse versie, maar u krijgt de Engelse of Duitse versie. Of, u wilt juist de Engelse versie maar u krijgt de Nederlandse versie.

 

Dit komt, omdat de download-manager kijkt naar de regio/land instellingen van uw Windows. Soms wijken deze af van de taal waarin u het liefst werkt.

 

In dat geval kunt u de download-manager forceren u te vragen welke taal u geïnstalleerd wilt hebben. Ga daartoe als volgt te werk:

 

- U heeft de initiële download-manager gedownload (die u via een link van MAGIX ontvangen heeft) en op uw harddisk opgeslagen.

 

- U dient te weten waar u deze download op uw harddisk heeft opgeslagen.

 

- Hierna opent u de Uitvoeren-prompt van Windows, door de Windows-toets samen met de R-toets op uw toetsenbord te drukken (Windows-toets+R).

 

 

- U klikt nu op Bladeren..., en navigeert naar de plek op uw harddisk waar het initiële download-bestand opgeslagen is (dit heeft meestal de naam van het programma en dan erachter _dlm.exe; bijvoorbeeld "videodeluxe2016remium_dlm.exe").

 

- Nadat dit nu in het Openen-veld van de Uitvoeren prompt staat, klikt u erachter met de linker muisknop en voegt u een spatie toe en dan -force. Er staat dan in dit voorbeeld: "videodeluxe2016remium_dlm.exe -force" (zonder aanhalingstekens dan).

 

- Nu klikt u op OK, en dan kunt u wel een andere taal kiezen.

 

Opmerking: Er zijn enkele recente MAGIX programma's die alleen nog in het Engels beschikbaar zijn, en niet meer in het Nederlands. In dat geval zal bovenstaande uiteraard niet mogelijk zijn.

Reacties

Nog 0 reacties - Schrijf de eerste reactie