Hoe installeer ik mijn MAGIX Red Uw Video 8 programma.

mi-bo schreef op 04.01.2017 om 22:03 uur

Start het programma niet automatisch op dan via verkenner, het programma openen, en setup aanklikken.

Eerst MAGIX Video easy Red uw video’s! installeren

Installatie wordt voorbereid. Onder in de taakbalk wordt een icoon geplaatst die moet worden aangeklikt voor goedkeuring.

Welkom scherm start op. Lees dit aandachtig, en ga naar volgende, licentie voorwaarden lezen en een vinkje zetten, voor ik ga akkoord met licentie voorwaarden.

Hier kan aangegeven worden,  standaard of aangepast installeren.

Standaard installeren wordt het automatisch op de C schijf gezet, aangepast wordt het op een door u aangegeven schijf geïnstalleerd, behalve de drivers voor Windows, die worden automatisch in de C schijf gezet ( hier staan alle Windows drivers ).

Dan aanvinken als dat gewenst word snelkoppeling plaatsen op  bureaublad.

Simpliclean is een eigen optie ( wel of niet installeren ).

Nu word het programma geïnstalleerd, tijdens het installeren ziet u de MAGIX icoon op het bureaublad komen.

Is het product geïnstalleerd kan het direct worden opgestart, Welkom scherm gaat open, hier kan registratienummer worden ingevoerd P2 of P3 streepjes hoeven niet worden ingevuld, en het e-mail adres die gebruikt moet gaan worden voor MAGIX. Staan bij alle schermen een groene goedkeuring dan kan het product direct worden geregistreerd.

Na het opstarten van het programma is het belangrijk om naar hulp te gaan, online actualiseren, hier wordt door het programma gekeken of er nog download up dates zijn.

USB video converter kan geïnstalleerd worden ( evt.  via rechts klikken op installatie programma en optie addon, hier staan de drivers voor de usb converter). Programma afsluiten en opstarten en het product is klaar voor gebruik.

Succes.