[Gearchiveerd] Win 7: de-installatie/installatie van een SCS-toepassing

Producten

• . ACID Pro
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . SpectraLayers Pro

Thema's

• . Download & installatie
  • . Technische problemen / foutmeldingen

Voor oudere versies van Sony Creative Software: Let voor u de de-installatie begint op de volgende punten:

• Alle audio en -videosjablonen evenals persoonlijke instellingen worden bij de-installatie gewist.
  • Verwijder voor de de-installatie alle externe USB- en Firewire-apparaten van uw computer.
  • Schakel uw antivirus-software tijdelijk uit.

De-installeer vervolgens software via 'Start' > 'Configuratiescherm' > 'Programma's en functies'.
Na de de-installatie wist u de volgende mappen:

• C:\Program Files\Sony\
  • C:\Program Files(x86)\Sony\
  • C:\Program Files\Sony Setup\

In de volgende stap is het nodig dat u een of meer Windows Registry-keys wist.

Klik op 'Start', typ in het zoekveld het commando "Regedit" en druk op Enter. Nu verschijnt het Registry-venster.

Per programma vindt u hier een of meer entry's in de lijst. Wis alle Sony-entry's uit de volgende Registry-gedeelten:

• HKEY_CURRENT_USER\Software\Sony Creative Software
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sony Creative Software
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Wow6432Node\Sony Creative Software
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Sony Creative Software
  1. Sluit het registry-venster.
  2. Na succesvolle de-installatie downloadt u uw product opnieuw en start u de installatie.
  3. Aan het eind van het installatieproces start u de computer opnieuw op.