"WIBU Contentfile" of "MAGIX Firmcode" maken

• . Sequoia
  • . Samplitude Pro

• . Technische problemen / foutmeldingen

Hoe maak ik een WIBU-contentfile?

• Installeer en start de "Codemeter Runtime-Server"-software.
  • Steek de dongle in een USB-sleuf en wacht tot deze wordt herkend door het Codemeter-controlecentrum.
  • Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies "Nieuw" > "WibuControl File".
  • Kies "Create".
  • Bevestig de invoer met "OK". Dan wordt het bestand "MyCmStick.WibuCmRaC" op uw bureaublad opgeslagen.
  • Stuur het bestand aan de Samplitude Pro-support voor het aanmaken van een licentie.
  • U krijgt een bestand met de naam IHRNAME.WibuCmRaU.
  • Sla dit bestand lokaal op de harde schijf op en breng het door dubbelklikken over naar uw Codemeter.

Hoe schrijf ik de MAGIX Firmcode naar de Codemeter?

• Installeer en start de "Codemeter Runtime-Server"-software.
  • Steek de dongle in een USB-sleuf en wacht tot deze wordt herkend door het Codemeter-controlecentrum.
  • Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies "Nieuw" > "WibuControl File".
  • Kies "Create" > "New Firm Code".
  • Voer in het lege veld het nummer 1000585 in en bevestig de invoer met "OK". Dan wordt het bestand "MyCmStick.WibuCmRaC" op uw bureaublad opgeslagen.
  • Stuur het bestand aan de Samplitude Pro-support voor het aanmaken van een licentie.
  • U krijgt een bestand met de naam IHRNAME.WibuCmRaU.
  • Sla dit bestand lokaal op de harde schijf op en breng het door dubbelklikken over naar uw Codemeter.