Waar zijn de "Izotope" plugins?

• . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio

• . Technische problemen / foutmeldingen

De snelste manier om plug-ins te vinden is door te klikken op "FX Favorieten > iZotope,Inc" en vervolgens de iZotope-plug-in te selecteren die u wilt gebruiken.

Als de plugins om een of andere reden niet automatisch worden weergegeven, kunt u ze nog steeds vinden door te klikken op "FX Favorites > Organize > All" en de plugin die u wilt gebruiken te selecteren uit de lijst met alle geïnstalleerde Plugins.