Video's worden alleen in zwart-wit opgenomen

• . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video easy

• . Technische problemen / foutmeldingen
  • . Import & export

Wanneer video's in zwart-wit worden opgenomen kan dat twee oorzaken hebben:

1. De video is beschikbaar in NTSC-formaat maar wordt als PAL-video opgenomen. Klik in de opnamedialoog op "Geavanceerde weergave" en stel bij "Videonorm" NTSC in.
  2. U heeft niet de juiste ingang voor de opname gekozen. Wanneer u op de knop "Video's van analoge bronnen" klikt kunt u in de erop volgende dialoog de opties "Composite" of "S-video-ingang" kiezen. Controleer of u hier de juiste ingang heeft ingesteld. Controleer bovendien of alle kabels correct ingeplugd zijn, om problemen te voorkomen.