SpectraLayers registratiefout

• . SpectraLayers Pro

• . Registratie, activering, activeringen

Om de registratie van de SpectraLayers-plug-in succesvol uit te kunnen voeren heeft u een MAGIX-Pro-account nodig.

• Klik op de volgende link, om naar de registratie-pagina te gaan.

MAGIX Pro-account aanmaken

• Klik op "Ik heb nog geen inloggegevens en wil me nu aanmelden".
  • Volg de instructies op het scherm.

Let op: voor het aanmaken van de MAGIX Pro-account moet u hetzelfde e-mailadres gebruiken als bij de registratie van het MAGIX-hoofdprogramma.

• Start uw MAGIX-programma.
  • Start de SpectraLayers-plug-in om de activering te voltooien.