Softwareregistratie via MAGIX Service Center

Producten

• . ACID Pro
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . Samplitude Pro
  • . Fastcut
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • . PC Check & Tuning
  • Alle weergeven

Thema

• . Registratie, activering, activeringen

Het serienummer wordt bij de eerste start van het programma automatisch geregistreerd.
U kunt het serienummer ook via het MAGIX Service Center registreren.

Een actieve internetverbinding is vereist voor de activering van de licentie!

1. Log in op uw account en selecteer "Product registreren".
  2. Controleer uw accountgegevens en klik op "Doorgaan met registreatie".
  3. Voer het serienummer in het betreffende veld in en klik op "Registratie controleren".
  4. Selecteer de naam van de software en klik op "Registratie voltooien".