Serienummer wordt niet geaccepteerd

• . Samplitude Pro

• . Technische problemen / foutmeldingen

Voer als uw serienummer niet wordt geaccepteerd de tool MxInstallHelper.exe uit.

MxInstallHelper.exe  zoekt de geïnstalleerde versies van uw software en toont die die hij als eerste vindt.

• "Select program:" kiest het te wijzigen programma uit.
  • "Select function: -Re-Install:" voert de installatie uit als administrator.
  • "Re-Install as Upgrade Version:" converteert een volledige versie naar een upgrade-versie.
  • "Re-Install as Full Version:" converteert een upgrade-versie naar een volledige versie.
  • "Re-Install VideoExportMaker:" voert een "/register"-oproep voor de VEM uit (alleen Sequoia).
  • "Process": start de reparatie of conversie.

Gebruikers van Samplitude ProX3 vinden de tool ook in hun Samplitude-installatiemap (bij een standaardinstallatie in C:\Programfiles\Magix\Samplitude ProX3\