Screen capture neemt onvolledig beeld

• . Video Pro X

• . Import & export

Als een screen capture maar een deel van het beeld opneemt kan een schalingsprobleem aan ten grondslag liggen.

• Open de installatiemap.
  • Klik met de rechtermuisknop op het bestand "videodeluxe.exe" of "video_pro_x.exe" en kies in het contextmenu "Compatibiliteit".
  • Plaats een vinkje bij "Schalen bij hoge DPI waarde deactiveren".

Let erop dat de programma-interface op beeldschermen met zeer hoge resolutie alleen nog zeer klein wordt weergegeven.