Samplitude offline activeren

• . Samplitude Pro

• . Registratie, activering, activeringen

Ga als volgt te werk om Samplitude offline te activeren:

• Klik in de activeringsdialoog op de knop "Programma offline activeren..."
  • Klik op "Formulier openen".

Op het formulier ziet u uw serienummer en uw computer-id (=usercode).

• Log in op uw Service Center Account via het volgende adres.

Service Center Login

Wanneer u nog geen gebruikersaccount heeft kunt u er nu een aanmaken.

• Klik op 'Product registreren'.
  • Voer uw serienummer in en klik vervolgens op 'Registratie controleren'.
  • Kies de gewenste versie van het programma en klik op 'Registratie afsluiten'.
  • Klik op 'Lijst van mijn producten'.
  • Klik achter het zojuist geregistreerde product op 'Nieuwe activering maken' en voor de usercode (=computer-id) uit het formulier in.
  • Klik op 'Verder'. Nu krijgt u een activeringscode die u ook tegelijk via e-mail wordt toegezonden.
  • Ga naar de activeringsdialoog van het programma en voer de activeringscode in bij 'Activeringscode invoeren'.
  • Klik op 'Programma activeren'.