[Gearchiveerd] Render-knop is niet actief

• . Import & export

Zolang u geen render-sjabloon heeft gekozen blijft de render-knop in het render-venster grijs. Activeer de knop als volgt:

U heeft voor het renderen de keuze uit verschillende formaten. Selecteer eerst een formaat.

Elk formaat heeft meerdere sjablonen. Kies een van deze sjablonen Om de sjablonen bij het gekozen formaat te kunnen zien klikt u op de kleine zwarte pijl (in de afbeelding rood weergegeven).

Zodra u een sjabloon heeft gekozen wordt in het veld met de naam ook een bestandsextensie weergegeven en de render-knop wordt geactiveerd. Nu kunt u het renderen starten.