Registreren en ontgrendelen van het Ignite Advanced VFX Pack

Producten

Thema

• . Download & installatie

Om de plugin te installeren, gelieve de volgende instructies te volgen:

https://www.vegascreativesoftware.com/nl/support/installatie-en-activering-van-add-ons/

• Nadat de installatie is voltooid, start u de "Ignite Advanced VFX Pack" plugin uit de Windows zoekbalk.
  • Klik dan op "Activate & Unlock".
  • Als u al een geregistreerde account heeft bij "FX Home", log dan in met uw e-mail en wachtwoord.
  • Als u nog geen account hebt, klikt u op "Create An Account".
  • Voer het serienummer van de plugin in dat u bij uw aankoopbevestiging hebt ontvangen.
  • Om de volledige lijst van "Ignite"-effecten te zien, klikt u op "Video-effecten" en typt u "ignite" in het zoekvak.