[Gearchiveerd] Registratie is vereist elke keer dat de software wordt gestart

Producten

• . ACID Pro
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio

Thema

• . Registratie, activering, activeringen

Na het opnieuw starten van de applicatie begint het registratieproces opnieuw.

De oorzaak van dit probleem is de onjuiste toewijzing van een 'Register'-entry.
Om het probleem op te lossen, moet u een wijziging aanbrengen in het Windows-register.
De volgende stappen zijn de oplossing voor het probleem.

1. Sluit de toepassing.
  2. Druk op de toetscombinatie 'Windows-toets + R' en typ 'Regedit'.
  3. Open het pad HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > Sony Creative Software > [Program Name] > [Version Nummer] > Licentie.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de map 'Licentie' en selecteer 'Verwijderen'.
  5. Bevestig, wanneer u daarom wordt gevraagd of u de map wilt verwijderen.
  6. Nadat de map is verwijderd, sluit u de registereditor.
  7. Start de software opnieuw.