Programma-installatie bij een versie met doos zonder cd/dvd-station.

Producten

• . ACID Pro
  • . Audio Cleaning Lab
  • . Mp3 Deluxe
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . SpectraLayers Pro
  • . Fastcut
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • . PC Check & Tuning
  • Alle weergeven

Thema

• . Registratie, activering, activeringen

Wanneer u een programma op een dvd heeft ("Doos-versie"), maar geen werkend cd/dvd-station heeft kunt u het programma toch installeren en gebruiken. U gebruikt dan i.p.v. de dvd een geactiveerde downloadversie van internet. Doorloop hiervoor de volgende stappen.

1. Aanmelding

• Voer de toegangsgegevens voor uw MAGIX login in het Service Center in en klik vervolgens op 'Verder'.
  • Klik op 'Product registreren'.
  • Controleer uw contactgegevens en klik op 'Registratie uitvoeren'.

2. Productregistratie

• Voer nu uw serienummer en de daarbij behorende plaats van aankoop in en bevestig uw invoer met een klik op 'Registratie controleren'.
  • Vervolgens wordt het venster geactualiseerd en het te registreren product wordt herkend.
  • Klik op 'Registratie afsluiten'.
  • Via de knop 'Lijst van mijn producten' komt u bij een overzicht van uw geregistreerde MAGIX-producten.

3. Download

• Klik in de regel 'Downloads' van uw geregistreerde product op 'Installatieprogramma'.
  • Een nieuw venster wordt geopend. Na een veiligheidsvraag start het downloaden dan automatisch.