[Gearchiveerd] Problemen met DirectX-plug-ins

• . ACID Pro
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . SpectraLayers Pro

• . Technische problemen / foutmeldingen

In het bijzonder bij problemen met Legacy-plug-ins kan het nodig zijn de DirectX-plug-ins opnieuw in te scannen. Ga hierbij als volgt te werk:

• Sluit alle programma's.
  • Selecteer in het startmenu 'Uitvoeren' en voer 'regedit' in. Klik op 'OK' om de Registry-editor te openen.
  • Navigeer in de registry naar de volgende map: HKEY_CURRENT_USER\Software\Sony Creative Software. In deze map vindt u submappen voor alle toepassingen en hun onderdelen.
  • Zoek in de map voor de plug-in waarmee u op dat moment werkt en klik op het plusteken ernaast. U ziet nu meer submappen: DXCache, Licence en Metrics.
  • Klik met de rechtermuisknop op de map DXCache en selecteer 'Verwijderen'. Daarmee wist u de DirectX-tussenopslag voor dit programma. Bij de volgende start van het programma wordt het DXCache-bestand opnieuw aangemaakt en uw DirectX-plug-in-wijzigingen worden in het programma weergegeven.

Let op: Maak een back-up van de registry voordat u wat verandert. Er is altijd het gevaar wanneer u wijzigingen maakt of iets wist, dat u daarna het hele besturingssysteem opnieuw moet installeren.