Performance van Spectral Cleaning optimaliseren

• . Samplitude Pro

• . Technische problemen / foutmeldingen

Zo kunt u de prestaties van de Spectral-Cleaning-functie verbeteren.

1. Start het programma MAGIX Samplitude Pro X.
  2. Druk op de knop "Y" op uw toetsenbord, om bij de software-instellingen te komen.
  3. Onder "Effecten" klikt u op "Destructieve effectberekening".
  4. Om overbelasting bij de beschikbare hulpbronnen te voorkomen moet de objectlengte kort gehouden worden. Stel daarom de maximale lengte van de bewerkingsduur in op 5 of 2 seconden.