Opnieuw installeren van Photostory Deluxe

Product

• . Photostory Deluxe

Thema

• . Download & installatie

Om de software optimaal opnieuw te installeren bevelen wij de volgende stappen aan:

• Klik HIER, om de "Microsoft FixIT Tool" te downloaden.
  • Open Microsoft FixIt en selecteer "Volgende".
  • Klik nu op "Verwijderen".
  • Selecteer de optie "MAGIX Photostory Deluxe" en klik op "Volgende".

Belangrijk: Als er in de lijst meer entry's met "Photostory Deluxe" of "Photostory Deluxe Update" voorkomen, laat dan de tool meerdere keren na elkaar werken tot alle Photostory Deluxe-entry's weg zijn.

Verwijder vervolgens de volgende mappen op de paden:

C:\ProgramData\MAGIX\Fotostory_2017_Deluxe\
C:\ProgramData\MAGIX\Fotostory_2018_Deluxe\
C:\ProgramData\MAGIX\Fotostory_2019_Deluxe\
C:\ProgramData\MAGIX\Fotostory_2020_Deluxe\
C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Fotostory_2017_Deluxe\
C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Fotostory_2018_Deluxe\
C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Fotostory_2019_Deluxe\
C:\User\*uw_gebruikersnaam*\AppData\Roaming\MAGIX\Fotostory_2020_Deluxe\

Als u de mappen "ProgramData" en "AppData" niet ziet, selecteert u "Mapopties" in het Configuratiescherm van het systeem en activeert u de optie "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven".

1. Log in op www.magix.com met uw e-mail en klik op "Mijn producten".
  2. Download de software en herhaal de installatieprocedure.
  3. De extra inhoud van het programma kan worden gedownload via "Help -> Gratis download".