Opnameproblemen met de MAGIX Videoconverter oplossen

• . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X

• . Import & export

Om het probleem op te lossen bevelen wij de volgende maatregelen aan:

• Verwijder voor het begin van de opname alle via USB aangesloten apparaten (m.u.v. muis en toetsenbord), die tijdens de opname niet nodig zijn, om mogelijke conflicten te verhinderen.
  • Gebruik geen USB-hubs.
  • Sluit de USB-video-omzetter rechtstreeks op uw pc aan (zonder USB-verlenging).
  • Als u altijd de vooringangen van uw pc hebt gebruikt, sluit u de video-omzetter aan op een USB-koppeling aan de achterkant van uw pc.
  • Het aansluiten moet gebeuren met de composite-kabel (d.w.z. de rode, witte en gele pluggen).
  • Aan de scart-stekker moert de schakelaar op "out" staan.
  • In het programma moet als videostuurprogramma het USB-opname-apparaat geselecteerd zijn en het opnamekanaal moet op "Composite" ingesteld worden.

Als het probleem aanhoudt, installeer dan de nieuwste driver voor de USB-videoconverter:

Videoconverter (zwart)

Videoconverter (rood)

1. Sla het archief eerst op op uw computer en pak het dan volledig uit in een map op uw computer.
  2. Voltooi alle huidige beveiligingsprogramma's op uw pc voor installatie (firewall, antivirussoftware).
  3. Voer setup.exe uit de map uit als administrator. Klik daarvoor met de rechtermuisknop op het setup.exe-bestand en selecteer 'Uitvoeren als administrator'.

Als de stuurprogramma's al op uw pc zijn geïnstalleerd, selecteert u "Verwijderen" en start u de installatie opnieuw.

1. Na de installatie van het stuurprogramma voert u de software uit als beheerder en zet u het programma terug naar de standaardinstellingen.
  2. Onder "Bestand > Instellingen..." vindt u de optie "Terugzetten van de programma-instellingen naar de standaardinstellingen".
  3. Probeer een nieuwe opname te maken met het USB-apparaat en uw MAGIX-programma.
  4. Als de opnamen niet stabiel zijn, klikt u op de knop "Geavanceerde weergave" en activeert u de optie "Optimaliseren voor oudere en minder krachtige computers".
  5. Let er ook op dat de in het menu geselecteerde audio-driver de driver-variant is die geen "(WDM)" achter zich heeft.