Opname- of afspeeltoets is grijs

• . ACID Pro
  • . Audio Cleaning Lab
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • Alle weergeven

• . Technische problemen / foutmeldingen

Het programma controleert bij het opstarten of een werkend audio-apparaat voor weergave of opname voorhanden is. Is dat niet het geval dan worden de betreffende knoppen grijs weergegeven.

• Om het probleem op te lossen klikt u rechtsonder op uw scherm met de rechtermuisknop op het luidsprekersymbool en kies "Opname-apparaten" of "Weergave-apparaten".
  • Klik met de rechtermuisknop op een apparaat en selecteer "Gedeactiveerde en afgekoppelde apparaten weergeven".
  • Klik dan met de rechtermuisknop op het apparaat dat voor de weergave of de opname moet worden gebruikt en activeer het.
    Bij de volgende start van het programma zou het probleem niet meer moeten optreden.