Oplossing van de melding "Interne fout" tijdens het branden

• . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe

• . Import & export

Deze foutmelding is terug te voeren op verschillende oorzaken.
Om het probleem op te lossen, volg deze stappen:

1. Start de applicatie.
  2. Klik op "Help > Online bijwerken".
  3. Na het installeren van de update, start u het brandproces opnieuw op.

Als het probleem aanhoudt, kan het andere toepassingen of virtuele schijven zijn die het probleem veroorzaken.

1. Gebruik de toetsencombinatie "Windows + R-toets" om het dialoogvenster "Uitvoeren" te openen.
  2. Voer de opdracht "msconfig" in en druk op de "enter"-toets op het toetsenbord.
  3. Selecteer het tabblad "Services".
  4. Selecteer het veld "Verberg alle Microsoft-sevvices".
  5. Klik op "Alles uitschakelen > OK > Toepassen".
  6. Start Windows opnieuw op.