Ontbrekend serienummer bij upgrade naar Premium

• . Video deluxe

Thema

• . Aanvragen voor upgrade & updateservice

Wanneer u de upgrade naar de "Premium"-versie direct via de app in de Google Play Store koopt krijgt u geen serienummer.

De app herkent in dit geval automatisch de aankoopstatus, en het volledige pakket functies staat u ter beschikking. De invoermogelijkheid voor het serienummer in de app is bedoeld voor een alternatief activeringsmechanisme.

Wanneer de app na de upgrade nog niet in de "Premium"-modus draait gaat het waarschijnlijk om een technisch probleem.

Om dit probleem op te lossen kunt u de gegevens en de cache voor Movie Edit Touch en de Google Play Store App op de volgende manier wissen:

• Open de instellingen voor uw Android-apparaat en open daar de "Apps"-manager.
  • Zoek de app "Movie Edit Touch" uit de lijst en open de entry.
  • Wis de gegevens en maak de cache leeg.
  • Herhaal deze procedure voor de app "Google Play Store".
  • Start vervolgens het Android-apparaat opnieuw op, voordat u Movie Edit Touch weer start.