NewBlueFX Titler Pro 5 installeren en activeren

Producten

Thema

• . Download & installatie

Om NewBlueFX Titler Pro 5 te installeren en te activeren doet u het volgende:

• Download het installatiebestand van NewBlueFX Titler Pro 5:

NewBlueFX Titler Pro 5

• Installeer NewBlueFX Titler Pro 5. De installatie wijst zichzelf. Wanneer de installatie is voltooid, start automatisch de NewBlueFX App Manager.
  • Om de plug-in te activeren klikt u op "Enter Serial Number". Het bijpassende nummer vindt u in uw bestelbevestiging.
  • Bevestig de invoer met "OK".
  • Na succesvolle activering klikt u op "Update", om de meest actuele versie van de plug-ins te krijgen.