Melding: "Fout in de Magix database"

• . ACID Pro
  • . Audio Cleaning Lab
  • . Mp3 Deluxe
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . SpectraLayers Pro
  • . Fastcut
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • . PC Check & Tuning
  • Alle weergeven

• . Technische problemen / foutmeldingen

1. Controleer de instellingen van uw anti-virussoftware.

De veiligheidsprogramma's kunnen onder bepaalde omstandigheden de toegang verhinderen. Laat alle Magix-programma's en het programma Firebird SQL Server als uitzonderingen toe of verlaag het veiligheidsniveau.

2. Installeer de database opnieuw na het opnieuw opstarten van de computer.

Firebird-installatie downloaden

3. Activeer de dienst Fabs.exe.

In sommige gevallen ligt het probleem daarin dat de dienst Fabs.exe gedeactiveerd is. Het opnieuw activeren van de dienst zou dan het probleem moeten verhelpen. Onder Windows kunt u het automatisch starten van programma's en diensten op de volgende manier een- en uitschakelen:

• Typ het commando "msconfig" in in het Windows-zoekveld en druk op Enter.
  • Ga hier naar het tabblad "Systeemstart" (helemaal rechts). Dan verschijnt er een lijst van programma's die bij de start van het systeem automatisch worden geladen.
  • Ga naar het tabblad "Diensten" (2e van rechts).
  • Open het tabblad "Diensten" en start het bestand "Fabs.exe".