Melding "Er kon geen internetverbinding worden gemaakt"

• . ACID Pro
  • . Audio Cleaning Lab
  • . Mp3 Deluxe
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . SpectraLayers Pro
  • . Sequoia
  • . Samplitude Pro
  • . Fastcut
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • . PC Check & Tuning
  • Alle weergeven

• . Technische problemen / foutmeldingen

In dit geval kunt u het volgende doen:

• Open "Configuratiescherm" op uw computer en navigeer naar "Internetopties" > "Geavanceerd". Als u het punt "Internetopties" niet kunt zien, kies dan rechtsboven bij "Weergave" "Kleine symbolen".
  • Controleer of in de lijst vinkjes zijn gezet bij TLS 1.0 t/m 1.2. Wanneer dit niet het geval is, plaatst u de vinkjes en klikt u op 'Toepassen'.
  • Open in het configuratiescherm "Beheer".
  • Open de diensten met een dubbelklik en zoek in de lijst de dienst "Intelligente achtergrondoverdracht".
  • Klik met de rechtermuisknop op deze dienst en kies in het contextmenu "Eigenschappen".
  • Let erop dat het "Start-type" op "Automatisch" is ingesteld.

Test vervolgens het downloaden van de codec of het activeren van het programma opnieuw.

Ons programma gebruikt componenten van Internet Explorer, waarmee mogelijk communicatieproblemen zijn.

• Controleer eerst uw internetverbinding en zorg ervoor dat het maken van de internetverbinding door uw firewall en/of antivirusprogramma wordt toegestaan.
  • Controleer of Internet Explorer ingesteld is op "Offline werken". Open hiervoor het menu "Bestand" en controleer of het vinkje bij "Offline werken" is geplaatst. Verwijder dit vinkje.
  • Open in het menu "Extra's" de "Internetopties". Selecteer het tabblad "Geavanceerd" en zoek bij "Veiligheid" de entry "Waarschuwen bij overgang tussen beveiligde en niet-beveiligde module". Verwijder hier ook een eventueel vinkje.
  • Controleer of Internet Explorer cookies accepteert. Open in internetopties het tabblad "Gegevensbescherming". Kies tijdelijk de instelling waarbij alle cookies geaccepteerd worden.
  • Als dit allemaal niet helpt zet u Internet Explorer terug naar de standaardinstellingen.