MAGIX Fastcut opnieuw installeren

• . Fastcut

• . Technische problemen / foutmeldingen

Volg deze stappen om uw software gemakkelijk en veilig opnieuw te installeren.

• Klik met de rechtermuisknop op "Start" en selecteer "Apps and Features".
  • Zoek uw toepassing in de lijst en start de installatie.

Verwijder de programmamappen onder de volgende paden:

• C:\ProgramData\MAGIX\Fastcut3\
  • C:\Gebruikers\Gebruikersnaam\AppData\Roaming\MAGIX\Fastcut3\

Als u de mappen niet ziet, moet u eerst verborgen mappen weergeven. Ga hiervoor naar "Beeld" in het Configuratiescherm en activeer de optie "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven" onder "Weergave" onder "Verborgen items en mappen".

Nu kunt u zich aanmelden bij uw account op www.magix.com, klik op "Mijn producten", download uw software en start de installatieprocedure.

programma-opnieuw-downloaden