Loops en instrumenten voor ACID Pro downloaden

• . ACID Pro

• . Technische problemen / foutmeldingen

Om de loops die bij ACID Pro 8.0 horen te downloaden, gaat u als volgt te werk:

• Open ACID Pro en klik op "Help".
  • Klik op "Download instruments and loops".

Sta de installatiemanager toe wijzigingen op de computer te maken wanneer daarom wordt gevraagd.

• Kies de loops uit die u wilt installeren en klik op "Continue".

Nu worden de loops en instrumenten op uw computer geïnstalleerd.

Na de installatie worden de loops in de map "C:\Users\Public\Documents\MAGIX\Common\Loop Collections" opgeslagen.

Via het verkenner-tabblad heeft u toegang tot de allee loops.

U vindt de instrumenten op het tabblad "Plug-in-manager".

Zodra u de "Plug-in-manager" heeft geopend gaat u naar "Soft Synths" > "All".
Klik met de rechtermuisknop op het instrument en kies "Soft Synth invoegen".

Om de extra loops voor ACID Pro van Producer Planet te downloaden gaat u als volgt te werk:

• Open uw bevestigings-e-mail, om uw waardebon te vinden.
  • Ga naar de website van "Producer Planet".
  • Log in met het MAGIX-account waarmee u de uw exemplaar van ACID Pro heeft geregistreerd.
  • Klik op "Sounds and loops", om toegang te krijgen tot de loops.
  • Selecteer het loop-pakket dat u wilt downloaden.

Nadat u het gewenste loop-pakket heeft geselecteerd wordt u gevraagd te kiezen tussen een commerciële en een niet-commerciële licentie.

• Klik op  "Price" > "Redeem Coupon" en volg de aanwijzingen op het beeldscherm.