Installeren / Configureren van "MAGIX Update Notifier" (Connect)

Producten

• . ACID Pro
  • . Audio Cleaning Lab
  • . Music Maker
  • . Samplitude Music Studio
  • . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio
  • . SpectraLayers Pro
  • . Fastcut
  • . Retten Sie Ihre Videokassetten!
  • . Video deluxe
  • . Video easy
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe
  • . Photo Manager Deluxe
  • Alle weergeven

Thema

• . Aanvragen voor upgrade & updateservice

Met "MAGIX Update Notifier" (Connect)...

1. sluit u uw smartphone* naadloos aan op uw lokale wifi-netwerk met uw pc en kunt u eenvoudig foto's en video's van uw smartphone kopiëren.
  2. kunt u snel en eenvoudig media downloaden van Microsoft One Drive en deze verwerken met uw MAGIX-programma.
  3. kunt u zich abonneren op informatie over uw MAGIX-programma's en mist u geen enkele nieuwe software-update of exclusieve aanbieding.

Hoe "MAGIX Update Notifier" (Connect) te configureren

1. Start "MAGIX Update Notifier" (Connect) en selecteer het item 'Informatiekanalen'. Klik op de gewenste programmanaam om informatie over het betreffende product weer te geven of te verbergen.
  2. U hebt ook de mogelijkheid om de automatische start van "MAGIX Update Notifier" (Connect) in de programma-instellingen te configureren.

"MAGIX Update Notifier" (Connect) actualiseren

Om "MAGIX Update Notifier" (Connect) te actualiseren, hebt u verschillende opties:

Automatisch actualiseren

"MAGIX Update Notifier" (Connect) controleert regelmatig of er een programma-update beschikbaar is.
Als er een update beschikbaar is, wordt het volgende bericht weergegeven:

Om de update te starten, klik op dit bericht.

Manuele update (voor versies tot 2.6)

Bij gebruik van een versie van de Connect toepassing die ouder is dan versie 2.6 raden wij u aan de "Connect 3.0" versie handmatig te installeren. Zoek het installatiebestand op de volgende link: https://my.hidrive.com/lnk/AXgKmSrv

Zodra het downloaden is voltooid, start u het bestand en volgt u de instructies die tijdens de installatie worden weergegeven.
Deze versie van "MAGIX Update Notifier" (Connect) bevat ook de automatische updatefunctie.

Pop-up advertenties uitschakelen

Wanneer de pop-up reclame verschijnt, klik dan op het tandwieltje en selecteer "Deze reclame niet meer tonen" of "De reclame niet tonen".