Installatie van NewBlue Elements Overlay

• . Video deluxe

• . Download & installatie

Na de activering van uw content-pakket vindt u de plug-in op het tabblad "Effecten" van de Mediapool bij "Extra effecten" om te downloaden.

Nadat het downloaden is voltooid, ziet u rechts het serienummer en de naam van de gedownloade plug-in.

De "NewBlue Elements Overlay" hebben in het effectvenster van de Mediapool geen eigen kopje.

Bij deze plug-in horen de volgende effecten:

1. Flying Picture-in-Picture
  2. Image Mapper
  3. Picture Grid
  4. Picture-in-Picture
  5. Picture-in-Shape
  6. Split Screen

Deze effecten vindt u als losse 'tegels' op de effecten-tab onder 'NewBlue Elements'.

Bij het eerste gebruik klikt u rechts op "Activeren". Wanneer de activering is afgesloten kunt u volledig gebruik maken van de plug-in.