Installatie en activering van NewBlueFX Composite Pro

• . Video deluxe
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe

• . Download & installatie

1. Download de plug-in "NewBlueFX Composite Pro" via de volgende link:

NewBlueFX Composite Pro

2. Na het downloaden vindt u onder uw programma's de "NewBlue Application Manager".
Open dit programma en kies dan "Create Account".

3. Voer de gevraagde gegevens in om een account bij NewBlue aan te maken.

4. Voer het serienummer in.

5. Nu wordt de plug-in "NewBlueFX Composite Pro" geactiveerd en hij kan in het MAGIX-programma worden gebruikt.
U vindt hem in de effecten (hier in het voorbeeld "Photostory deluxe"):