Installatie en activering van het pakket "WizardFX Suite"

• . Video Pro X

• . Download & installatie

De installatie en activering van de nieuwe "WizardFX Suite" vereist slechts een paar eenvoudige stappen:

• Update eerst de software via het menu "Help -> Online Update".
  • Selecteer vervolgens "Help -> Activeren inhoud pakketten".
  • Voer de code in het desbetreffende veld in en selecteer "Volgende".

Zodra de Suite is geactiveerd, vindt u het bijbehorende installatiebestand onder "Effecten".

• Klik op "Effecten -> Extra effecten" -> "WizardFX Suite" en selecteer "Download".
  • Start de hoofdsoftware opnieuw op en open de instellingen via "Bestand -> Instellingen -> Programma".
  • Klik op "Map" en selecteer "VST plug-in pad toevoegen".
  • Voeg het volgende pad toe: C:\Program Files\Common Files\VST2.
  • Druk op "M" op uw toetsenbord om de Mixer te openen en selecteer "FX".
  • Klik op het "+" symbool en selecteer "VST FX -> Audio Plugin Union".
  • Selecteer een van de "APU_wFX" items om de activering te starten.
  • Klik op "Nu activeren -> Serienummer invoeren" en selecteer "WizardFX Suite".
  • Voer het serienummer in dat bij "WizardFX-Suite" hoort en het e-mailadres dat bij uw MAGIX-account hoort.
  • Klik vervolgens op "Activeren en online registreren".

Door één effect te activeren wordt automatisch de hele suite ontgrendeld.