Installatie/activering van Mercalli 5 en Newblue Filter 5 plugins

Producten

• . Video deluxe
  • . Video Pro X

Thema

• . Technische problemen / foutmeldingen

De volgende stappen zijn nodig om de "Mercalli V5 Suite" en "Newblue Filters 5 Ultimate" Plugins in Video deluxe en Video ProX te installeren en te activeren:

• Voer eerst de software-update uit via het menu "Help -> Online Update".
  • Klik vervolgens op het menu "Help -> Inhoudspakket(en) ontgrendelen".
  • Voer uw code van uw coupon in het corresponderende veld in en klik op "Volgende".

Na activering wordt het serienummer van de plugin per e-mail naar u toegestuurd.

• Klik dan op "Effecten -> Extra effecten".
  • Selecteer de plug-in "Mercalli V5 Suite" of "NewBlue Filter 5 Ultimate" en klik op "Download".
  • Zodra de download is voltooid, wordt de plug-in automatisch geïnstalleerd.

Nadat de effecten met succes zijn ontgrendeld, worden ze weergegeven onder "Extra effecten" en hun serienummer. Als dit niet het geval is, is een herstart van het systeem vereist.