Hulp bij problemen met branden

• . Video deluxe
  • . Video Pro X
  • . Photostory Deluxe

• . Import & export

Soms wordt het branden afgebroken of wordt de brander niet herkend.
In sommige gevallen vindt het branden niet plaats omdat het encodeerproces mislukt.

Dit soort brandproblemen kunnen tal van oorzaken hebben.
In het nu volgende stellen we een aantal mogelijke oplossingen voor:

• Download en installeer de nieuwste stuurprogramma's voor de chipset van de fabrikant van het moederbord.
  • Start Windows opnieuw op en start een brandwond.
  • Controleer of u de laatste versie van uw MAGIX-programma gebruikt.
  • Wanneer het branden al bij de stap "Menu aanmaken", "Encoderen" of "Disk-image aanmaken" mislukt, deactiveert u bij wijze van test het dvd-menu.
  • Ga naar het venster waarin het menu wordt gemaakt, ga naar de modus "Bewerken", verwijder het vinkje bij "Filmmenu" en "Hoofdstukmenu" en probeer het brandproces opnieuw te starten. Kies als dit gevraagd wordt bij het branden "Alles encoderen".
  • Wanneer het branden en encoderen dan succesvol verloopt, activeert u het menu weer waarbij u een standaard menusjabloon gebruikt. Deze kunt u dan aan uw wensen aanpassen.
  • Let erop dat in de "Navigatie" (zichtbaar in het werkveld "Bewerken" van het tabblad "Branden") voor de naam van de slideshow een klein rood vinkje staat omdat anders het branden niet kan worden uitgevoerd.
  • Wanneer het eigenlijke branden begint, maar dan fouten optreden, kan het zijn dat uw brander de gebruikte lege disk niet accepteert. Gebruik in dit geval een andere lege disk.
  • Download en installeer de nieuwste updates voor het brandproces wanneer u een ouder MAGIX-programma gebruikt; deze kunt u van de volgende link downloaden:

Burn routine downloaden

• Controleer ook of bij de producent van de brander een update van de firmware beschikbaar is.
  • Deactiveer virtuele stations en sluit programma's die automatisch met Windows worden gestart en toegang hebben tot de brander.
  • Met het Microsoft configuratieprogramma "msconfig" kan het gedrag van dergelijke programma's worden geconfigureerd.