Hoe voorkom ik dat het bestand "Qt5CoreMx64Qt5.15.1.dll" vastloopt

Product

• . Photostory Deluxe

Thema

• . Technische problemen / foutmeldingen

In sommige sporadische gevallen zorgt het sluiten van de software ervoor dat het bestand "Qt5CoreMx64Qt5.15.1.dll" wordt geblokkeerd, waardoor de installatie van de programma-update wordt verhinderd.
Het probleem kan worden opgelost met deze eenvoudige wijziging:

• Klik op het menu met de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de mediapool.
  • Deactiveer de "Lijst" instelling.

Nadat de software opnieuw is opgestart, is het probleem opgelost en kan de update zonder problemen worden geïnstalleerd.
Na het bijwerken van de software zal het activeren van de "Lijst"-instelling er niet langer toe leiden dat het bestand wordt geblokkeerd en kunt u het op elk moment opnieuw activeren.