Hoe MAGIX / VEGAS-software op een Mac te gebruiken

• . SOUND FORGE Pro
  • . SOUND FORGE Audio Studio

• . Technische problemen / foutmeldingen

Voor het Mac OS besturingssysteem bieden wij de volgende software aan:

• SOUND FORGE Pro Mac
  • OS X 10.9 (Mavericks), 10.10 (Yosemite), 10.11 (El Capitan).
  • macOS 10.12 (Sierra), 10.13 (Hoog Sierra), 10.14 (Mojave), 10.14 (Mojave)

Alle andere programma's zijn ontwikkeld voor Windows systemen. Ook als MAGIX & VEGAS-producten niet compatibel zijn met uw Mac, hoeft u niet zonder Movie Edit Pro, Music Maker, enz. te gaan.

Meer informatie over het installeren van onze producten op MAC vindt u HIER.